Χανιά: Ξυλοδαρμός 16χρονου μαθητή σε σχολείο – Δεύτερο περιστατικό μέσα σε δύο μέρες
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Ξυλοδαρμός 16χρονου μαθητή σε σχολείο – Δεύτερο περιστατικό μέσα σε δύο μέρες

SHARE THIS

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο κατάγματα στη γνάθο, με τους γονείς του να καταθέτουν μήνυση στην αστυνομία.

Δεύτερο περιστατικό άγριου bullying καταγράφηκε σε σχολείο της Κρήτης, αυτή τη φορά στα Χανιά, με έναν 16χρονο να δέχεται επίθεση μέσα σε σχολείο.

Η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη, με τον 16χρονο να τραυματίζεται αρχικά από πλαστικό μπουκάλι που πέταξε μέσα στο προαύλιο συμμαθητής του που βρισκόταν σε καφέ απέναντι από το σχολείο. Προκλήθηκε ένταση, αλλά μετά από παρέμβαση εκπαιδευτικού ο καβγάς έληξε.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η μητέρα του θύματος, όταν οι εκπαιδευτικοί επέστρεψαν στις τάξεις τους, η παρέα επέστρεψε στο προαύλιο από παρακείμενη πόρτα, κατευθύνθηκε προς τον 16χρονο και ένας από αυτούς τον γρονθοκόπησε. Ο μαθητής άρχισε να αιμορραγεί και στη συνέχεια οι καθηγητές που τον είδαν τραυματισμένο, κάλεσαν τη μητέρα του.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει δύο κατάγματα στη γνάθο. Οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν την αστυνομία, καταθέτοντας μήνυση για πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ διενεργείται προανάκριση για το περιστατικό.

Exit mobile version