Χαραλαμπόπουλος για Σάσα Σταμάτη: «Δεν έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις μία παράσταση»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαραλαμπόπουλος για Σάσα Σταμάτη: «Δεν έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις μία παράσταση»

SHARE THIS

«Έχεις το δικαίωμα ως θεατής από τα αρχαία χρόνια μέχρι και ντομάτες να ρίξεις από τη θέση σου, μπορείς να φωνάξεις 'ου', δεν με ενδιαφέρει, αλλά αυτό το έχει κάνει μόνο η χούντα».

Στην απόφασή του να απομακρύνει από το κοινό της θεατρικής του παράστασης τη Σάσα Σταμάτη, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η Σάσα Σταμάτη υπενθυμίζεται ότι η Σάσα Σταμάτη με κάποιους… φίλους της είχε ανεβεί στην σκηνή της σατιρικής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου για να την διακόψει.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος λίγες ημέρες αργότερα, όταν πληροφορήθηκε ότι στο κοινό της δικής του παράστασης βρισκόταν η Σάσα Σταμάτη είπε σε μία από τις ταξιθέτριες να μεταφέρει στην τηλεπαρουσιάστρια ότι «αν δεν φύγει, ο ίδιος δεν θα παίξει».

Μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε:

«Δεν έχω κανένα θέμα ή κάτι να με χωρίζει από τη Σάσα Σταμάτη. Είχα θέμα με την πράξη της. Οποιουδήποτε άλλου να ήταν αυτή η πράξη θα ήμουν απέναντι. Το θέατρο για εμάς που είμαστε σε αυτό, που πολύς κόσμος μπορεί να μην το ξέρει, έχει κάποιους κανόνες και μερικοί είναι άγραφοι. Ένας από τους κανόνες είναι ότι δεν έχεις το δικαίωμα να σταματήσεις μία παράσταση και να πατήσεις το πόδι σου πάνω στη σκηνή για να τη διακόψεις.

Έχεις το δικαίωμα ως θεατής από τα αρχαία χρόνια μέχρι και ντομάτες να ρίξεις από τη θέση σου, μπορείς να φωνάξεις ‘ου’, δεν με ενδιαφέρει, αλλά αυτό το έχει κάνει μόνο η χούντα. Την πράξη λοιπόν δεν μπορούσα να τη δεχθώ λίγες ημέρες μετά γιατί θα ήταν σαν να συναινούσα ή σαν να μην υπερασπιζόμουν τον λόγο για τον οποίο διάλεξα να γίνω ηθοποιός».

Exit mobile version