Χάρης Τζωρτζάκης: «Θα κάνω ταινία τον χαμό του πρώτου μας παιδιού» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάρης Τζωρτζάκης: «Θα κάνω ταινία τον χαμό του πρώτου μας παιδιού» (Video)

SHARE THIS

Μία συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μιλώντας για τον χαμό του πρώτου τους παιδιού με τη σύζυγό του.

Μία εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε χθες ο γνωστός ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος μίλησε για το παιδί που είχε χάσει με την γυναίκα του, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην καταγγελία παρενόχλησης που είχε κάνει ο ίδιος.

«Αυτό που λένε “δεν πειράζει, θα κάνετε άλλα” δεν σε αφορά όταν σου συμβαίνει και όταν βρίσκεσαι μέσα σε αυτό. Θρηνείς και δεν μπορεί να σου πει κανείς κάτι, γιατί ο θρήνος είναι κάτι προσωπικό. Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ήταν μια λύτρωση, ήρθε η ζωή στο σπίτι», εξομολογήθηκε ο Χάρης Τζωρτζάκης αποκαλύπτοντας ότι θα κάνει ταινία μικρού μήκους τον χαμό του παιδιού του.

Όπως δήλωσε, η ταινία που θα αφιερωθεί στον χαμό του πρώτου του παιδιού θα έχει τίτλο «Το Ακίνητο Κυπαρίσσι».

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός που έχει αποδείξει στην πράξη ότι δεν μασάει τα λόγια του, έπειτα από ερώτηση αναφέρθηκε και στους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή, δεν αφορά κανέναν το αν μια καλλιτεχνική συνεργασία ήταν καλή ή κακή, όταν εκκρεμούν τέτοιες κατηγορίες, όταν υπάρχει μια προφυλάκιση και όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν ανοιχτεί και έχουν μιλήσει. Νομίζω αποπροσανατολίζει. Το σοκαριστικό είναι αυτό που έχουν πάθει τα θύματα».

«Ζούμε σε μια κοινωνία που τα στερεότυπα αναπαράγονται κάθε στιγμή», συμπλήρωσε ο Χάρης Τζωρτζάκης, ενώ όσον αφορά τη δική του καταγγελία, είπε: «Δεν έχω ιδέα τι κάνει σήμερα ο άνθρωπος που είχα καταγγείλει εγώ για παρενόχληση. Έχω κάνει δύο φορές γυμνό στο θέατρο. Δεν μου ζήτησαν ποτέ να γδυθώ στην οντισιόν για να με δούνε».

Ο «Γολγοθάς» του ηθοποιού με το νεκρό μωρό του

Ο ηθοποιός το 2017 με ένα μακροσκελές κείμενό του στα social media είχε περιγράψει τον «Γολγοθά» που πέρασε μαζί με την σύζυγό του μετά τον τοκετό του μωρού που είχε φύγει πια από τη ζωή, κάνοντας λόγο για σοβαρές ελλείψεις του νοσοκομείου και ένα «πραγματικά διαλυμένο σύστημα υγείας».

«Έγινε άμεση εισαγωγή στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και ξεκίνησε μία τρομερά επίπονη διαδικασία με ορούς και χάπια για να προκληθεί φυσιολογικός τοκετός μιας και το έμβρυο ήταν αρκετά μεγάλο. Μετά από μίαμιση ημέρα το μωρό «γεννήθηκε». Πέρα από σοβαρές ελλείψεις σε αναλώσιμα(κουβέρτες, σεντόνια, πάνες κλπ..) δεν είχαμε κάποιο παράπονο από το προσωπικό του νοσοκομείου. Άπαντες έκαναν ό,τι μπορούσαν -σε ένα πραγματικά διαλυμένο σύστημα υγείας- και τους ευχαριστούμε»,
αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μακροσκελές κείμενό του.

Μετά τον τοκετό, οι γιατροί τότε, έκριναν ότι το άψυχο σώμα του βρέφους έπρεπε να μεταφερθεί για ειδικές εξετάσεις στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών, για να διαπιστωθεί αν τελικά έπασχε από κάποιο σπάνιο γενετικό σύνδρομο. Ο γνωστός ηθοποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι μωρό μεταφέρθηκε εκεί με μεγάλη καθυστέρηση και μάλιστα  μέσα σε πλαστική σακούλα σκουπιδιών!

Exit mobile version