Ξεκινούν οι διακοπές ρεύματος – Κόβουν παροχές σε 1.100 καταναλωτές 
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν οι διακοπές ρεύματος – Κόβουν παροχές σε 1.100 καταναλωτές 

SHARE THIS

«Είμαστε γύρω στις 1.100 διακοπές ημερησίως» εξήγησε ο κ. Μανιάτης επιβεβαιώνοντας την εγκατάλειψη των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Ο εφιάλτης ξεκινά. Περισσότερα από 1.000 νοικοκυριά, θα μείνουν χωρίς ρεύμα από σήμερα. Οι καταναλωτές που αδυνατούν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς, όσο το κύμα ακρίβειας τσακίζει την κοινωνία, βρίσκονται αντιμέτωποι και με ιδιωτικές εταιρείες που χωρίς καμία ενημέρωση προχωρούν σε μεθοδεύσεις και χωρίς συνεννόηση με τους πελάτες κάνουν αλλαγές σε συμβόλαιο.

Όπως σημείωσε εχθές ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, υπήρξε περίοδος χάριτος τις ημέρες του Πάσχα και από σήμερα ξεκινούν να εκτελούνται και πάλι οι εντολές των παρόχων ενέργειας για τη διακοπή ρεύματος σε όσους έχουν απλήρωτους λογαριασμούς.

Μιλώντας, στο OPEN, ο πρόεδρος τεχνικών της ΔΕΗ Κ. Μανιάτης έκανε γνωστό πως κατά μέσο όρο σε όλη την επικράτεια έχουμε 1.000 με 1.100 αποκοπές σε καθημερινή βάση. Μόνο στην Αττική κόβεται το ρεύμα σε 500 σπίτια την ημέρα.

«Στις περιφέρειες Θεσσαλονίκης, Μακεδονίας και Θράκης σε εβδομαδιαία βάση έχουμε 1.200 αιτήσεις για αποκοπές. Σε Πελοπόννησο, Ήπειρο και Ιόνια Νησιά περίπου 1.600 αιτήσεις και στην Κρήτη περίπου 1.000 την εβδομάδα».

«Άρα είμαστε γύρω στις 1.100 διακοπές ημερησίως» εξήγησε ο ίδιος αποκαλύπτοντας την εγκατάλειψη των ευάλωτων συμπολιτών μας.

 

Exit mobile version