Ξεσπά η Μπέγκελ για Δημητριάδη: «Εγώ πόσα να ζητήσω από Μητσοτάκη»;
EUROKINISSI ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσπά η Μπέγκελ για Δημητριάδη: «Εγώ πόσα να ζητήσω από Μητσοτάκη»;

SHARE THIS

«Πόσα να ζητήσω από τον Μητσοτάκη για το "Όχι, δεν έχετε πάει στη Σάμο"; 500.000; 1 εκατομμύριο;», διερωτάται η Ολλανδή δημοσιογράφος.

«Πόσα να ζητήσω από τον Μητσοτάκη για το “Όχι, δεν έχετε πάει στη Σάμο“; 500.000; 1 εκατομμύριο; Ώστε να πληρώσω την εγγύηση για τους συναδέλφους μου; Και πόσα για τα ΨΕΜΑΤΑ της ελληνικής κυβέρνησης για τις βάρβαρες εγκληματικές ελληνικές επαναπροωθήσεις;», γράφει στο Twitter η Ολλανδή Δημοσιογράφος Ίγκεμποργκ Μπέγκελ, στην οποία είχε επιτεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από ερώτησή της για τις επαναπροωθήσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Η Ίγκεμποργκ Μπέγκελ είχε δεχθεί ανηλεές σφυροκόπημα από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αλλά λοιδορήθηκε από την κυβέρνηση, αλλά και τον πρωθυπουργό, επειδή έκανε τη δουλειά της.

Με την παραπάνω ανάρτηση ξεσπά έπειτα από την παραίτηση Δημητριάδη, που επιδόθηκε σε μπαράζ αγωγών, κατά δημοσιογράφων και Μέσων, ζητώντας αποζημιώσεις πολλών χιλιάδων ευρώ, αναφορικά με δημοσιεύματα στα οποία γινόταν λόγος για την υπόθεση παρακολουθήσεων, που έχει ξεσηκώσει θύελλα εξελίξεων.

Με μία ακόμη ανάρτηση σχολιάζει τις αγωγές, κάνοντας retweet ανάρτηση της Ολλανδής Ευρωβουλεύτριας Sophie in ‘t Veld, στο οποίο σημειώνει: «Η απόλυτη διαφάνεια θα ήταν καλύτερη απάντηση από το SLAPP», αφήνοντας σαφείς αιχμές προς πάσα κατεύθυνση.

Exit mobile version