Χυδαία στοχοποίηση των υγειονομικών από τον Άρη Πορτοσάλτε – Ζητά να απολυθούν!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χυδαία στοχοποίηση των υγειονομικών από τον Άρη Πορτοσάλτε – Ζητά να απολυθούν!

SHARE THIS

Χυδαία στοχοποίηση των ηρώων της πανδημίας, που με αυτοθυσία δίνουν εδώ και μήνες τη μάχη απέναντι στον φονικό ιό.

Μετά την «εισήγησή» του «να κοπεί 10% ο μισθός των Δημοσιών Υπαλλήλων», ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε κατηγορεί του «ήρωες» της πανδημίας για αμέλεια στον εμβολιασμό.

Οι ήρωες της πανδημίας, που με αυτοθυσία δίνουν εδώ και μήνες τη μάχη απέναντι στον κορονοϊό, ενώ έχουν θρηνήσει συνάδελφούς τους από τον φονικό ιό, βρέθηκαν στο στόχαστρο του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ που τους αποδίδει «αμέλεια» για τον εμβολιασμό τους και τους επιρρίπτει ευθύνες για τη διασπορά του ιού.

Ειδικότερα, η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου μίλησε για ανεμβολίαστους υγειονομικούς, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του προέδρου των εργαζομένων του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, που απάντησε πως «πολλοί από όσους νόσησαν με τη βρετανική μετάλλαξη είχαν προλάβει να κάνουν την πρώτη δόση».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, υιοθετώντας πλήρως τον ισχυρισμό της κ. Θεοδωρίδου το πάει ένα βήμα παραπέρα και με ανάρτησή του ζητά την απόλυση του προσωπικού που σύμφωνα με τον ίδιο, αρνήθηκε να εμβολιαστεί.

«Όταν το ιατρικό κ νοσηλευτικό προσωπικό Κρατικού Νοσοκομείου εντός ΕΣΥ αρνείται εμβολιασμό για κορονοϊό, Τότε, η Κεντρική Διοίκηση οφείλει να ρωτήσει άλλη μία φορά τους αρνητές. Κι αν η απάντηση παραμένει αρνητική λύεται η σύμβαση εργασίας. Μετά, απολαμβάνουν την ελευθερία τους» έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας στην Πάτρα αντέδρασε στη χυδαία στοχοποίηση των υγειονομικών, δηλώνοντας τα εξής:

«Πολλοί από όσους νόσησαν με τη βρετανική μετάλλαξη είχαν προλάβει να κάνουν την πρώτη δόση και μάλιστα μια γιατρός την είχε κάνει και από τους πρώτους. Είναι γνωστά πια τα δεδομένα της μικρής ακόμα ανοσίας μετά την Α’ δόση και έχουμε αρκετά τέτοια παραδείγματα και στην Ελλάδα (…)» δήλωσε ο Κώστας Πετρόπουλος στο newsit.

Ο πρόεδρος τόνισε πως δεν υπήρξε «καμία αμέλεια εκ μέρους των εργαζόμενων» και πρόσθεσε πως «είναι ντροπή να το λένε αυτό, όταν στην Α’ παθολογική οι γιατροί ένιωθαν διαρκώς απροστάτευτοι».

Ο Κ. Πετρόπουλος νωρίτερα, στο ίδιο μέσο, είχε επιρρίψει ευθύνες στο πώς γίνεται η διαχείριση των κρουσμάτων στο νοσοκομείο, το οποίο για ένα μεγάλο διάστημα έμενε «απροφύλαχτο» αφού οι συνοδοί των ασθενών έμπαιναν ανενόχλητοι στις κλινικές!

Exit mobile version