Ξυλοδαρμός 16χρονης: Ντοκουμέντο με άνδρα με full-face να κλωτσάει την κοπέλα
TVXS.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξυλοδαρμός 16χρονης: Ντοκουμέντο με άνδρα με full-face να κλωτσάει την κοπέλα

SHARE THIS

Η οικογένεια του θύματος καταγγέλλει πλέον ευθέως τους αστυνομικούς των ΟΠΚΕ ως δράστες της επίθεσης.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται ντοκουμέντο για την υπόθεση της 16χρονης, που ξυλοκοπήθηκε άγρια στις 28 Οκτωβρίου στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση με κάταγμα θόλου κρανίου και ενδοκρανιακά αιματώματα.

Το αποκλειστικό ντοκουμέντο του tvxs.gr από υλικό κάμερας καταστήματος της περιοχής την ώρα του αιματηρού περιστατικού διαψεύδει τις διαρροές περί ποδοπάτησης της ανήλικης, μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που κατέρριπτε τις φήμες για κατανάλωση ουσιών σε μια προσπάθεια στοχοποίησης του θύματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η οικογένεια καταγγέλλει πλέον ευθέως τους αστυνομικούς των ΟΠΚΕ ως δράστες της επίθεσης, ενώ το βίντεο καταγράφει την ίδια και την παρέα της να τρέχουν και να τους κυνηγούν αστυνομικές δυνάμεις.

«Ένας άνδρας που φοράει full-face και η αμφίεσή του παραπέμπει σε μέλος των ΟΠΚΕ -χωρίς ωστόσο εμφανή διακριτικά- τους ακολουθεί τρέχοντας, μέχρι που κλωτσάει τη 16χρονη στο κάτω μέρος του σώματός της. Η ανήλικη φαίνεται να χάνει την ισορροπία της και το γεγονός ότι βρίσκεται τελευταία του πλήθους, αποκλείει το σενάριο να έχει ποδοπατηθεί» αναφέρει το δημοσίευμα.

Σε αυτό σημειώνεται ότι «παρόλο που (πιθανότατα) αποτελεί αρχή του νήματος όσων διαδραματίστηκαν το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου και αποτυπώνει σωματική βία σε βάρος της 16χρονης, δεν έχει συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα δικογραφία».

Η οικογένεια του κοριτσιού έχει με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τη στάση της αστυνομίας, ζητώντας να σταματήσουν τα fake news και σημειώνοντας πως το παιδί αναρρώνει στο σπίτι του και θα χρειαστεί καιρός για να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Exit mobile version