Ξυλόκαστρο: «Εξαφανίστηκε» κομμάτι της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών
KORINTHSTV.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξυλόκαστρο: «Εξαφανίστηκε» κομμάτι της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών

SHARE THIS

Οι καταστροφές στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών εντοπίζονται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου στη Λυγιά Ξυλοκάστρου.

Σε κίνδυνο τίθεται η ασφάλεια και οι περιουσίες των πολιτών στον δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης εξαιτίας των μεγάλων προβλημάτων που έχει δημιουργήσει η διάβρωση των ακτών στην ευρύτερη περιοχή.

Οι καταστροφές στην παλαιά Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών εντοπίζονται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου στη Λυγιά Ξυλοκάστρου, περίπου 50 μέτρα από τον δρόμο, στο ρεύμα προς Πάτρα όπου εμφανίζεται μεγάλη καθίζηση, με τρύπες στο οδόστρωμα.

Σημειώνεται μάλιστα ότι σε πολλά σημεία του δήμου η θάλασσα έχει φτάσει στα σπίτια.

Την Παρασκευή (15/03) ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος μαζί με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό επισκέφτηκαν την περιοχή.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι θα βρεθεί ένα κονδύλι για να αποκατασταθεί ο δρόμος και να διορθωθεί το πρόβλημα στην Eθνική οδό για να περνάνε οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι οδηγοί με ασφάλεια.

Ο δήμαρχος, από την μεριά του, τόνισε ότι κινδυνεύουν άμεσα οι οδηγοί και οι πολίτες στην παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών και όπως είπε χαρακτηριστικά ευτυχώς που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα και «πρέπει η πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα για να επιδιορθωθεί το πρόβλημα».

Exit mobile version