Χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ γιατί ήθελε να πει «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ
TIKTOK / @VANIAAPOST
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από τη ΓΑΔΑ γιατί ήθελε να πει «ευχαριστώ» στην ΕΛΑΣ

SHARE THIS

«Παγκόσμια Ημέρα της Αστυνομίας σήμερα γι' αυτό και εγώ ήρθα έξω από τη ΓΑΔΑ να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο»

Την ευγνωμοσύνη της στην ΕΛΑΣ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Αστυνομίας, θέλησε να εκφράσει μία καθηγήτρια χορού που χόρεψε ζεϊμπέκικο έξω από….τη ΓΑΔΑ, υπό τον ρυθμό του τραγουδιού του Νότη Σφακιανάκη, «Μα Εγώ Είμαι Έλληνας».

Η καθηγήτρια ανάρτησε το βίντεο με το χορό της στο TikTok  που λέει με το δικό της τρόπο «ευχαριστώ» στην Ελληνική Αστυνομία.

Η νεαρή χορεύτρια κατέγραψε σε βίντεο τον χορό της έξω από την ΓΑΔΑ, υπό το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη «Μα Εγώ Είμαι Έλληνας».

«Παγκόσμια Ημέρα της Αστυνομίας σήμερα γι’ αυτό και εγώ ήρθα έξω από τη ΓΑΔΑ να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο και να πω με τη σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας!» τόνισε η ίδια.

@vaniaapost

Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας – Ένα ευχαριστώ για την προσφορά της στην κοινωνία και την πατρίδα μας! #zeimpekiko #zeimpekikodance #zeibekiko #zeibekikodance #dance #greek #greekdance #greece #hasapiko #fy #fyp #thessaloniki #athens #athensvibe #cyprus #ζειμπέκικο #ζεϊμπέκικοςχορός #χορός #χασάπικο #θεσσαλονίκη #αθήνα #κύπρος #vaniaapostolidou #viral

♬ πρωτότυπος ήχος – Vania Apostolidou

 

Exit mobile version