Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος – Είχε κατηγορηθεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος – Είχε κατηγορηθεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία

SHARE THIS

Ο δράστης είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία στις 18 Ιουνίου, πάλι έπειτα από μήνυση της συζύγου του.  

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, όπου μια γυναίκα δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Η γυναίκα που τελικά δολοφονήθηκε είχε καταγγείλει απανωτά περιστατικά βίας σε βάρος της από τον σύζυγό της. Ο 51χρονος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνελήφθη από τις Αρχές λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης είχε συλληφθεί και πάλι για ενδοοικογενειακή βία στις 18 Ιουνίου, πάλι έπειτα από μήνυση της συζύγου του. Είχε συλληφθεί και όμως αφέθηκε ελεύθερος να ολοκληρώσει το έργο του.

Ένα έργο που το έχουμε ξαναδεί και δυστυχώς θα το ξαναδούμε αν η πολιτεία επιτέλους δε λάβει ουσιαστικά μέτρα. Οι ζωές μας μετράνε. 

Εχθές το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες ο γυναικοκτόνος πήγε και πάλι στο σπίτι της συζύγου του, την ξυλοκόπησε και εκείνη έφυγε τρέχοντας, για να υποβάλει μήνυση ξανά, ζητώντας κάποιος επιτέλους να την προστατεύσει
 
Γυρίζοντας στο σπίτι, την περίμενε, την ξυλοκόπησε και πάλι κι αμέσως μετά, με ένα μaχαίρi της κατάφερε απανωτά χτυπήματα μέχρι που την άφησε νεκρή.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού.

Exit mobile version