Ζαραλίκος για Κολωνό: Ξέπλυμα, του Λιγνάδη ήτανε ντουσάκι, εδώ έχει μπει και πρόπλυση (Video)
SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαραλίκος για Κολωνό: Ξέπλυμα, του Λιγνάδη ήτανε ντουσάκι, εδώ έχει μπει και πρόπλυση (Video)

SHARE THIS

«Κοιτάξτε ξέπλυμα. Εδώ θα δείτε ότι του Λιγνάδη ήτανε ντουσάκι, εδώ έχει μπει κι η πρόπλυση μέσα» σημειώνει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Τον δημοσιογραφικό χειρισμό της φρικαλέας υπόθεσης παιδοβιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό με θύμα ένα 12χρονο παιδί σχολίασε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Δείχνοντας απόσπασμα από την χθεσινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με καλεσμένο τον Σταύρο Μπαλάσκα, που ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει το κοινό για την… άρτια κοινωνική και οικογενειακή ζωή του 53χρονου κατηγορούμενου, αλλά και από τίτλους sites για την υπόθεση, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάνει λόγο για επιχειρούμενο ξέπλυμα

«Άθλιο θεατρικό είναι αυτό το βίντεο που είδατε. Ο Μπαλάσκας ξεπλένει την οικογένεια του δράστη κανονικότατα. Κοινωνική επιφάνεια, καλοί άνθρωποι, ένα καλό παιδί νομίζω είναι ο γιος τους. Οι άλλοι, οι δημοσιογράφοι “α, έχει παιδί;”. Ο γιος του δράστη είναι δημοσιογράφος, δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτό. Μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί του πλανήτη.

Εδώ όμως γιατί παίζουν θεατρικό κάνοντας ότι δεν ξέρουν τον συνάδελφό τους; Και ξέρετε γιατί τον ξέρουν; Γιατί όλως τυχαίως, ο δράστης ή ο κατηγορούμενος τέλος πάντων, είχε συνδεθεί κατά την περίοδο της πανδημίας με το ίδιο κανάλι δύο φορές. Δεν βρήκατε άλλο μαγαζί ρε παιδιά; Πολύ γκίνια. Μετά τη γκίνια της ΝΔ έχει κι ο ΣΚΑΪ πολλή γκίνια (…).

Τα sites κοιτάξτε τι γράφουν για το κορίτσι που σύμφωνα με την Αστυνομία είχε βιαστεί από άλλα 10 άτομα. Ένα παιδί 12 ετών πήγε σε πελάτη;…

Κοιτάξτε ξέπλυμα. Εδώ θα δείτε ότι του Λιγνάδη ήτανε ντουσάκι, εδώ έχει μπει κι η πρόπλυση μέσα».

Δείτε το απόσπασμα:

Exit mobile version