Ζαραλίκος για Μητσοτάκη: «Περαστικά μωρή αρρώστια» – Γλωσσοφαγιά επειδή έριξε τις τιμές στα καύσιμα παγκοσμίως (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαραλίκος για Μητσοτάκη: «Περαστικά μωρή αρρώστια» – Γλωσσοφαγιά επειδή έριξε τις τιμές στα καύσιμα παγκοσμίως (Video)

SHARE THIS

Αναρωτήθηκε αν πράγματι ο πρωθυπουργός νοσεί από κορονοϊό ή από γλωσσοφαγιά καθώς ήταν εκείνος που με μία μόνο δήλωσή του έριξε τις τιμές στο φυσικό αέριο και τα καύσιμα παγκοσμίως.

Στο νέο επεισόδιο του ZaraleaksTV με τίτλο «Οι εφοπλιστές είναι φίλοι μας», ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολιάζει με αιχμηρό και συνάμα εύστοχο τρόπο την επικαιρότητα.

Αφού ευχήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη «περαστικά μωρή αρρώστια» καθώς όπως τόνισε «είναι βασικός συνεργάτης της εκπομπής», αναρωτήθηκε αν πράγματι ο πρωθυπουργός νοσεί από κορονοϊό ή από γλωσσοφαγιά καθώς ήταν εκείνος που με μία μόνο δήλωσή του έριξε τις τιμές στο φυσικό αέριο και τα καύσιμα παγκοσμίως.

Σχολίασε ακόμη την σπορ εμφάνιση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν, την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ αλλά και τα χρυσά μπόνους στον ΔΕΔΔΗΕ, διερωτώμενος «Τι στελεχάρες βγάζει η ΔΑΠ».

«Εμείς είμαστε απέναντι από τον πόλεμο μόνο». Με αυτήν την φράση έκλεισε το βίντεό του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος αναδεικνύει την υποκρισία όσων ζητούν από τους λαούς να πάρουν θέση, ενώ εκείνοι συνεχίζουν να πλουτίζουν με τον πόλεμο να μαίνεται ακόμη.

Δείτε το βίντεο του ZaraleaksTV:

Exit mobile version