Ζαραλίκος για Turkaegean: «Άδωνι, τι έγινε; Έφαγες το μήλο μαζί με το σκουλήκι;» (Video)
SCREENSHOT / TWITTER
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαραλίκος για Turkaegean: «Άδωνι, τι έγινε; Έφαγες το μήλο μαζί με το σκουλήκι;» (Video)

SHARE THIS

Την στρεβλή ελληνική πραγματικότητα σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο νέο του βίντεο στο κανάλι του ΖaraLeaks TV, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Αυτή τη φορά, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, στο νέο του βίντεο με τίτλο «Και εγώ υπάλληλος είμαι» καλεί την ΕΡΤ, μετά το επίμαχο ρεπορτάζ της για την κλοπή βενζίνης να είναι χρήσιμη δείχνοντας στον κόσμο κι άλλες τέτοιου είδους χρήσιμες πληροφορίες, όπως πώς να πειράξεις το ρολόι της ΔΕΗ.

Παράλληλα, σχολίασε αιχμηρά τρόπο την σκοταδιστική κι επικίνδυνη στάση των ιερέων για τις αμβλώσεις, την προκλητική αποφυλάκιση του δολοφόνου Επαμεινώνδα Κορκονέα και του μεσίτη στην υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, την ψηφιακή κάρτα εργασίας, την δήθεν κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και φυσικά την κατοχύρωση  του εμπορικού σήματος «Turkaegean», αλλά και τις νέες δικαστικές εξελίξεις για το σκάνδαλο Novartis.
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που έχουμε στην Κυβέρνηση ακροδεξιούς και χάσαμε μόνο το εμπορικό όνομα του Αιγαίου, γιατί παραδοσιακά, όταν στην Κυβέρνηση έχεις ακροδεξιούς και χουντικούς, συνήθως χάνεις το 30 -40% των εδαφών σου» δήλωσε μεταξύ άλλων.
Exit mobile version