Ζαραλίκος: Κ@@φάλες πλούσιοι στα μακαρόνια θα σας χτυπήσουμε
SCREENSHOT / YOUTUBE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαραλίκος: Κ@@φάλες πλούσιοι στα μακαρόνια θα σας χτυπήσουμε

SHARE THIS

«Κουφάλες πλούσιοι νομίζατε θα γλιτώσετε με τα κότερα και τις τζιπάρες; Όχι, στα μακαρόνια θα σας χτυπήσουμε εμείς».

Για ακόμη μία εβδομάδα ο stund up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος σχολιάζει την στρεβλή ελληνική πραγματικότητα.

Στο νέο βίντεό του με τίτλο «Τρώτε Μακαρόνια», ο Χριστόφορος Ζαραλίκος αναφέρεται μεταξύ άλλων στην καλπάζουσα ακρίβεια, την πτώση του 19χρονου φοιτητή από τον δεύτερο όροφο της Νομικής του ΑΠΘ, τους μόλις 88 (!) ελεγκτές της αγοράς, τον δημοσιογραφικό χειρισμό της υπόθεσης παιδοβιασμών στον Κολωνό καθώς και τα όσα τυχαία συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα με στόχο να πλέξουν ορισμένοι το εγκώμιο της αστυνομίας και όχι μόνο.

Ακόμη, σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο το μεγαλείο πολιτικής σκέψης του Κ. Κυρανάκη που λίγες ημέρες πριν δήλωσε ότι πλούσιοι και φτωχοί «θα πληρώσουν μεν τον ίδιο φόρο στα μακαρόνια, όμως ένας πλούσιος που έχει περισσότερα χρήματα θα καταναλώσει και περισσότερο. Άρα η μεγαλύτερη κατανάλωση, τα περισσότερα πακέτα μακαρόνια, να το πω έτσι, αποδίδουν παραπάνω ΦΠΑ στα κρατικά ταμεία από τα οποία επιλέγει η κυβέρνηση να ενισχύσει αδύναμους και μεσαία τάξη».

«Κουφάλες πλούσιοι νομίζατε θα γλιτώσετε με τα κότερα και τις τζιπάρες; Όχι, στα μακαρόνια θα σας χτυπήσουμε εμείς» τόνισε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου

Exit mobile version