Ζαραλίκος: Πρέπει να είσαι τέρμα ηλίθιος για να χαίρεσαι που έκοψες 21 μ. δέντρο (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαραλίκος: Πρέπει να είσαι τέρμα ηλίθιος για να χαίρεσαι που έκοψες 21 μ. δέντρο (Video)

SHARE THIS

«Κόψανε ένα δέντρο 21 μέτρων που ήθελε χρόνια για να μεγαλώσει, και γιατί; για να το φέρουν στο Σύνταγμα και να το στολίσουν με λαμπάκια».

Την στρεβλή ελληνική πραγματικότητα σχολιάζει και αυτήν την εβδομάδα ο stand up comedian Χριστόφορος Ζαραλίκος, στο νέο του βίντεο με τίτλο «Βρωμάει εκλογές».

Μεταξύ άλλων, σχολιάζει την lifestyle συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, την… αίσθηση του Αντώνη Σαμαρά για τις εκλογές, το χαβιάρι και την σαμπάνια του Πρωθυπουργού, το σαρδάμ του Αλέξη Τσίπρα, καθώς και το κόψιμο δέντρου από την Ευρυτανία για να στολιστεί στην πλατεία Συντάγματος.

Στέλνει μάλιστα μήνυμα στον Δήμαρχο Αθηναίων που όπως λέει ο Χ. Ζαραλίκος «δεν έχει αφήσει δέντρο για δέντρο άκοπο στην Αθήνα».

«Ο τύπος ανεβάζει ένα βίντεο μεσ’ τη χαρά που λέει ότι στο Καρπενήσι σε ένα δάσος κόψανε ένα δέντρο 21 μέτρων που ήθελε χρόνια για να μεγαλώσει, και γιατί; για να το φέρουν στο Σύνταγμα και να το στολίσουν με λαμπάκια και μετά άρχισε να βάζει φωτογραφίες που έχει ανεβεί σε γερανό και το στολίζει. Και κάπου εκεί ανάβουν τα δικά μας τα λαμπάκια».

Exit mobile version