Ζαραλίκος: Θα πεθάνουμε απ’ τα γέλια- Ο Βορίδης φοβάται ότι η ακροδεξιά θα ανέβει στη χώρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαραλίκος: Θα πεθάνουμε απ’ τα γέλια- Ο Βορίδης φοβάται ότι η ακροδεξιά θα ανέβει στη χώρα

SHARE THIS

«Αφήστε τους άλλους να σκοτώνονται παιδιά, εμείς θα πεθάνουμε απ´ τα γέλια» σημειώνει ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Την απάντηση του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στην ερώτηση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου σχολιάζει με ανάρτησή του ο γνωστός stand up κωμικός, Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Με την ανάρτησή του, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καυτηριάζει την παράδοξη στάση του Μάκη Βορίδη, ο οποίος ενώ προέρχεται από την πολιτική μήτρα της ακροδεξιάς, φοβάται την άνοδό της στην χώρα μας με αφορμή της γαλλικές εκλογές.

Όπως έγραψε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

«Μόλις άκουσα τον Χατζηνικολάου να ρωτάει τον Βορίδη αν φοβάται πως η ακρίβεια και το μεταναστευτικό θα ανεβάσουν την ακροδεξιά στην Ελλάδα, όπως στη Γαλλία , και τον Βορίδη να απαντάει ναι το φοβάμαι. Αφήστε τους άλλους να σκοτώνονται παιδιά, εμείς θα πεθάνουμε απ´ τα γέλια».

Εντωμεταξύ ο Μάκης Βορίδης, έχει κουμπαριά με τον Ζαν-Μαρί Λεπέν, τον γνωστό Γάλλο στρατιωτικό και πολιτικό, αρχηγό του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο και πατέρα της Μαρίν Λεπέν, επικεφαλής του επίσης ακροδεξιού γαλλικού κόμματος Εθνική Συσπείρωση.

Exit mobile version