Ζαχίρ για συνάντηση Μητσοτάκη – Σαϊντού: Γιατί πρέπει να φτάσουμε στο αμήν για να μας ακούσουν;
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαχίρ για συνάντηση Μητσοτάκη – Σαϊντού: Γιατί πρέπει να φτάσουμε στο αμήν για να μας ακούσουν;

SHARE THIS

«Γιατί πρέπει να φτάσουμε στο αμήν για να μας ακούσει κάποιος;» ήταν το παράπονο του Ζαχίρ ο οποίος έχει βιώσει τον ξεριζωμό.

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί πρόσφυγας από το Αφγανιστάν, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Master Chef και συγκίνησε με την δραματική του ιστορία, σχολίασε την πρόσφατη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον νεαρό Σαϊντού Καμαρά.

Με στόρι του στο Instagram ο αγαπημένος σεφ που έχει βιώσει το δράμα του ξεριζωμού και πολύ συχνά συμμετέχει σε δράσεις αλληλεγγύης βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη, εξέφρασε το παράπονό του για την μεταχείριση που έχουν οι πρόσφυγες σαν τον νεαρό Σαϊντού, ο οποίος κινδυνεύει με απέλαση από την χώρα μας.

«Γιατί πρέπει να φτάσουμε στο αμήν για να μας ακούσει κάποιος;» ήταν το παράπονο του Ζαχίρ ο οποίος το 2019 είχε ξεδιπλώσει τα δύσκολα χρόνια της ζωής του πριν τελικά φτάσει το 2000 ως πρόσφυγας στη χώρα μας για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, να γίνει σεφ.

«Έχω να δω τη μητέρα μου 20 χρόνια. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μπορεί να μην την ξαναδώ» είχε εξομολογηθεί τότε ο Ζαχίρ, συγκινώντας με την προσωπική του ιστορία.

 

Exit mobile version