Ζεφύρι: «Όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν γίνεται να κλείνεις τα μάτια» λέει ιδιοκτήτης ψησταριάς
EUROKINISSI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζεφύρι: «Όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν γίνεται να κλείνεις τα μάτια» λέει ιδιοκτήτης ψησταριάς

SHARE THIS

«Ζούμε δύσκολες μέρες το αντιλαμβανόμαστε όλοι στην κοινωνία, οπότε όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν γίνεται να κλείνεις τα μάτια».

Σε μια όμορφη κίνηση αλληλεγγύης προχώρησαν οι ιδιοκτήτες μίας ψησταριάς στο Ζεφύρι, οι οποίοι αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν φαγητό σε όποιον έχει ανάγκη.

«Όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια» τόνισε σήμερα μιλώντας στο Open ένας εκ των ιδιοκτητών.

Το κατάστημα εστίασης, με ανάρτησή του καλούσε όποιον που έχει ανάγκη, να πηγαίνει στο κλείσιμο της βάρδιας και να τρώει δωρειάν.

«Κάθε βράδυ στο κλείσιμο, όποιος έχει ανάγκη μπορεί να έρχεται και να τρώει δωρεάν. Παρακαλούμε θερμά χωρίς ντροπές, αν γνωρίζετε κόσμο ενημερώστε τον να έρθει να βρει ένα πιάτο φαγητό…Υπάρχει κόσμος που το χρειάζεται.
Εκ της διευθύνσεως του Δία Χοιρός, 28ης Οκτωβρίου και Έβρου 2, Ζεφύρι» έγραφε η ανάρτηση του καταστήματος.

«Δεν διανοηθήκαμε να δίνουμε φαγητό της προηγούμενης ημέρας στους πελάτες μας για αυτό είχαμε δυο επιλογές ή να το πετάξουμε ή να το δίνουμε στον κόσμο που έχει ανάγκη, και για μας αυτονόητο είναι το δεύτερο» ανέφερε η ιδιοκτήτρια Μαρία Θεοδωροπούλου.

Από τη μεριά του ο ιδιοκτήτης Γιάννης Τσιουμπρής είπε «ζούμε δύσκολες μέρες το αντιλαμβανόμαστε όλοι στην κοινωνία, οπότε όταν υπάρχει κόσμος που έχει ανάγκη δεν γίνεται να κλείνεις τα μάτια».

Exit mobile version