Ζέτα Δούκα: Κατήγγειλε ταβέρνα για το φαγητό και δέχθηκε χυδαία μηνύματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζέτα Δούκα: Κατήγγειλε ταβέρνα για το φαγητό και δέχθηκε χυδαία μηνύματα

SHARE THIS

Η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε ταβέρνα στην Κεφαλονιά για την κακή ποιότητα στο φαγητό και δέχθηκε υβριστικά και σεξιστικά μηνύματα.    

Η ηθοποιός, Ζέτα Δούκα, βρέθηκε στην Κεφαλονιά μαζί με τη φίλη και συνάδελφό της Μαρία Ναυπλιώτου και απόλαυσαν τις ομορφιές του νησιού. Ωστόσο υπήρξε ένα περιστατικό που της χάλασε τη διάθεση και όταν το κατήγγειλε έγινε αποδέκτης υβριστικών σχολίων.

Είχε μια δυσάρεστη εμπειρία όταν σε δείπνο της σε εστιατόριο του νησιού, ανακάλυψε την κακή ποιότητα του φαγητού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει την παρέα της και να αποχωρήσουν.

Μάλιστα, η ηθοποιός με μια ανάρτησή της στα Instagram Stories της, γνωστοποίησε τη δυσάρεστη εμπειρία της αναφέροντας τα εξής:

«Παραφωνία στην ομορφιά του μέρους, το συγκεκριμένο εστιατόριο. Εκτός του ότι δεν ενημερώνουν ότι κάποια φαγητά είναι κονσέρβα (ντολμαδάκια, ταραμοσαλάτα), βρήκα ένα ωραιότατο κουκούτσι ελιάς, που προφανώς κάποιος είχε την φάει, μέσα στο ιμάμ! Εξήγηση προφανώς δεν υπήρχε, οπότε και φύγαμε επιτόπου! Κρίμα να υπάρχει τέτοια κοροϊδία, τέτοιους καιρούς…» έγραψε.

Οι δυσάρεστες εκπλήξεις δε σταμάτησαν εκεί, ωστόσο, για τη Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός τόνισε ότι έπειτα από την ανάρτησή της δέχτηκε λεκτική επίθεση, ενώ συγγενής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας της έστειλε προσωπικό μήνυμα στο Instagram με χυδαίους και σεξιστικούς χαρακτηρισμούς.

Τι απάντησε η ίδια

Θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην άσχημη εμπειρία της, η Ζέτα Δούκα έκανε ακόμα μια ανάρτηση στην οποία γνωστοποιεί ότι δέχθηκε λεκτικό bullying, λίγο πριν φύγει από το νησί.

«Σήμερα το πρωί που αναχωρήσαμε με την Μαρία Ναυπλιώτου από το νησί, ήρθαμε αντιμέτωπες με απίστευτο λεκτικό bullying – και σήμερα με ηλεκτρονικά μηνύματα – όταν πήγαμε να πάρουμε καφέ από τον άνθρωπο που εργαζόταν στην καφετέρια (και συγγενή όπως μάθαμε στη συνέχεια του ιδιοκτήτη της ταβέρνας) λέγοντας μας παράλογα πράγματα, αντί να ζητήσουν μια απλή συγγνώμη…

Χωρίς να αφήσουμε τα γεγονότα αυτά να μας χαλάσουν τη γνώμη για το όμορφο νησί, είναι σημαντικό να λέμε καλοπροαίρετα τα καλά και τα κακά που παρατηρούμε με σκοπό όλα να γίνουν εν τέλει καλύτερα. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που μιλούν…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version