Ζουγανέλης για Φιλιππίδη: «Είναι μια εύνοια, για να ξεβρωμίσει ο τόπος»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζουγανέλης για Φιλιππίδη: «Είναι μια εύνοια, για να ξεβρωμίσει ο τόπος»

SHARE THIS

«Εύχομαι να είναι δυνατός ο Φιλιππίδης για να αντιμετωπίσει όλα αυτά που ο ίδιος προκάλεσε», είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Εχθές ο κατηγορούμενος για δύο απόπειρες βιασμού και έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση, Πέτρος Φιλιππίδης, έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μερικές ημέρες πριν τη δίκη κάμερα του ANT1 συνάντησε τον μουσικό και ηθοποιό, Γιάννη Ζουγανέλη, που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το κίνημα #MeToo και μίλησε για τον πρώην συνεργάτη του, Πέτρο Φιλιππίδη.

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, διότι από τη μία πλευρά είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκπροσωπούσε τον χώρο, από την άλλη όμως συμπεριφέρθηκε κάπως που αν αποδειχτούν όλα αυτά που λέγονται ότι είναι αλήθεια θα με λυπήσει πάρα πολύ. Εγώ είμαι κάθετος σε οτιδήποτε βίαιο υπάρχει σε αυτή τη ζωή και στην καθημερινότητά, λογικά όμως εδώ, πέφτουν τα φώτα πάνω σε ανθρώπους που έχει αγαπήσει ο κόσμος και έτσι είναι μία εύνοια για να ξεκαθαρίσει και να ξεβρωμίσει ο τόπος» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Εύχομαι να γίνει μία σωστή δίκη και να αποδειχτούν τα πράγματα και να προχωρήσει η ζωή. Είναι λογικό ο Πέτρος Φιλιππίδης να είναι χάλια ψυχολογικά και να έχει χάσει κιλά, εγώ όμως εύχομαι να είναι δυνατός να αντιμετωπίσει αυτά που ο ίδιος προκάλεσε» κατέληξε.

Exit mobile version