
Απάντηση στη διαγραφή του από το κόμμα Εθνική Δημιουργία έδωσε νωρίτερα σήμερα ο Κωνσταντίντος Μπογδάνος ο οποίος έσπευσε να… καθησυχάσει το κοινό του σημειώνοντας ότι «Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου».
«Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, έναντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής. Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα. Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου» έγραψε ο Κ. Μπογδάνος στο Twitter.
Όραμά μας είναι η καθαρή, ανεξάρτητη δεξιά, έναντια στην αριστερή ατζέντα, υπέρ του έθνους κ της λογικής.
Χωρίς υπόγειες εξαρτήσεις κ ενοχές για τη συντηρητική-χριστιανική της ταυτότητα.
Εκεί δεν χωρούν δεκανίκια, ούτε ηχεία του Μαξίμου. Προχωράμε δυνατά με την Α. Λατινοπούλου.
— constantinosbogdanos (@bogdanosk) August 10, 2022
Νωρίτερα, Κρανιδιώτης και Τζήμερος με κοινή τους δήλωση ανακοίνωναν την διαγραφή Μπογδάνου, αναφέροντας:
«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.
Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»