Το βράδυ της Τετάρτης έλαβε χώρα αιματηρό τροχαίο έξω από τη δομή μεταναστών στη Μαλακάσα, με έναν 30χρονο να χάνει τη μάχη για τη ζωή και μία 25χρονη γυναίκα να τραυματίζεται.

Πιο αναλυτικά, χθες το βράδυ έξω από την δομή μεταναστών της Μαλακάσας, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας ένας ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε δύο πεζούς, έναν 30χρονο άνδρα από το Κονγκό και μία 25χρονη γυναίκα από το Καμερούν, οι οποίοι διέμεναν στη δομή. Τότε, χωρίς καν να σταματήσει για να βοηθήσει τα θύματά του, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και διέφυγε από το σημείο.

Τα τραύματα που προκάλεσε στον 30χρονο ήταν τόσο σοβαρά ώστε να καταλήξει ενώ η 25χρονη γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και διενεργούνται αναζητήσεις από την Τροχαία για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού.

Η στοιχειώδης πράξη ανθρωπιάς ήταν ο οδηγός να παραμείνει στο σημείο και να καλέσει βοήθεια. Αντί αυτού, εκείνος επέλεξε να σώσει νομικά τον εαυτό του και όχι να σώσει τη ζωή δύο νέων ανθρώπων, τους οποίους τραυμάτισε και ένας εκ των οποίων έχασε τη ζωή του.