Κολωνός:  Η 12χρονη κατονομάζει κι άλλα πρόσωπα – Αίτημα για φύλαξη του σπιτιού του θύματος
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Η 12χρονη κατονομάζει κι άλλα πρόσωπα – Αίτημα για φύλαξη του σπιτιού του θύματος

SHARE THIS

Οι συνήγοροι της 12χρονης θα ζητήσουν από την Εισαγγελία Ανηλίκων τη φύλαξη του σπιτιού της μετά και την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε.

Η Αντωνία Λεγάκη, μία εκ των συνηγόρων της οικογένειας της 12χρονης, θα ζητήσει από την Εισαγγελία Ανηλίκων τη φύλαξη του σπιτιού που μένει η μαθήτρια. Μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε η 12χρονη είναι επιτακτική ανάγκη η πολιτεία να μεριμνήσει για την ασφάλεια της.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συνήγορος της οικογένειας  ζήτησε η 12χρονη να δώσει νέα κατάθεση στην οποία θα κατονομάσει 6 ή 7 νέα πρόσωπα που την έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά. Το αίτημα είχε υποβληθεί ξανά πριν περίπου ένα δεκαήμερο από την έτερη συνήγορο Ασπασία Ταραχοπούλου και είχε απορριφθεί ως αόριστο από την δικαστική λειτουργό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των δύο συνηγόρων, αλλά και της πλευράς της μητέρας του παιδιού, οι πρόσφατες επιθέσεις που δέχθηκε το παιδί, αλλά και ο ενήλικος αδελφός του, συσχετίζονται με την πρόθεση του θύματος να κατονομάσει νέους συμμετέχοντες σε όσα έχει υποστεί.

Exit mobile version