Αμετανόητος ο Πορτοσάλτε για τους διανομείς: Ξαναδέχθηκα επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμετανόητος ο Πορτοσάλτε για τους διανομείς: Ξαναδέχθηκα επίθεση δολοφονίας χαρακτήρα (Video)

SHARE THIS

Ο Άρης Πορτοσάλτε μετά τις κατάπτυστες δηλώσεις του για τον νεκρό διανομέα, ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο ίδιος δέχθηκε επίθεση δολοφονία χαρακτήρα!

Κι ενώ ο κόσμος της εργασίας «βοά» μετά τον θάνατο του διανομέα φαγητού που παρασύρθηκε από σπορ όχημα που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκε, ο Άρης Πορτοσάλτε έχει αναλάβει από χθες να μετατοπίσει το βάρος της ευθύνης στους… διανομείς!

Χθες, μεταξύ άλλων δήλωνε ότι «υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…Στη συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου» ενώ και σήμερα επέλεξε να υπερασπιστεί ξανά το σχόλιό του!

Μάλιστα, παρά την ηχηρή απάντηση του δικτύου «Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό» ότι ο «αγώνας για το μεροκάματο είναι σίγουρα κάτι που αφήνει παγερά αδιάφορο τον κ. Πορτοσάλτε» αλλά και τις επισημάνσεις της παρουσιάστριας ότι τους τελευταίους μόλις μήνες έχουν γίνει 50 με 70 τροχαία τραγικά συμβάντα με διανομείς φαγητού, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ  και σήμερα, βρήκε πάλι τον τρόπο να τα βάλει με τους εργαζόμενους!

Ο ίδιος σήμερα υπερασπίστηκε ξανά της χθεσινή του τοποθέτηση για τους διανομείς, μιλώντας σήμερα δολοφονία χαρακτήρα που γίνεται εις βάρος του.

Μάλιστα, όταν η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου του τόνισε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να πει κάτι τέτοιο, ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να λέει κανείς σε κάποιον το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή και πότε όχι.

«Κρινόμαστε για τα γεγονότα που λέμε και για τις παρατηρήσεις που κάνουμε. Ξαναδέχθηκα χθες επίθεση από το ίδιο σύστημα που την πέφτει στον Βασιλακόπουλο, δηλαδή της δολοφονίας του χαρακτήρα. Χθες δεν είπα τίποτα περισσότερο από αυτό που ζούμε όλοι. Απλώς βγαίνει ο τρελός και τα λέει. Αυτό το «δεν ήταν η στιγμή», δεν θα έρθει κανείς να βάζει στον άλλον τις στιγμές του», είπε χαρακτηριστικά.

 

Exit mobile version