Απαράδεκτες δηλώσεις Πορτοσάλτε: «Υπάρχει θέμα και με τη συμπεριφορά των διανομέων» (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαράδεκτες δηλώσεις Πορτοσάλτε: «Υπάρχει θέμα και με τη συμπεριφορά των διανομέων» (Video)

SHARE THIS

Ο Άρης Πορτοσάλτε ακόμη και με αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός ακόμη διανομέα, βρήκε τον τρόπο να επιτεθεί σε εργαζόμενους!

Λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατο διανομέα στη Θεσσαλονίκη, όπου χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο και ύστερα εγκαταλήφθηκε, ο Άρης Πορτοσάλτε, ως γνώστης και σχολιαστής επί παντού επιστητού σήμερα θέλησε να επιτεθεί στους διανομείς .

Κι ενώ τους τελευταίους μόλις μήνες έχουν γίνει 50 με 70 τροχαία τραγικά συμβάντα με διανομείς φαγητού, ο Άρης Πορτοσάλτε βρήκε πάλι τον τρόπο να τα βάλει με τους εργαζόμενους!

«Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…» για να τον διακόψει η παρουσιάστρια της εκπομπής λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση…» δήλωσε στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ.

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα… Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά… Στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».

Exit mobile version