«Αν τη δείτε και εσείς, θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών» – Αδιανόητη δήλωση απ’ τον δικηγόρο Σεμέδο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Αν τη δείτε και εσείς, θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών» – Αδιανόητη δήλωση απ’ τον δικηγόρο Σεμέδο

SHARE THIS

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου ποδοσφαιριστή.

Συνεχίζεται το victim blaming εναντίον της 17χρονης κοπέλας που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο για βιασμό.

Έπειτα από τα αισχρά σχόλια στα social media κάτω από την είδηση καταγγελίας σε βάρος του ποδοσφαιριστή, μία αδιανόητη δήλωση του δικηγόρου του Ρούμπεν Σεμέδο, ότι η καταγγέλουσα μοιάζει μεγαλύτερη, έρχεται να συνθέσει το νοσηρό κλίμα victim blaming που καλλιεργείται σε βάρος της 17χρονης κοπέλας.

Πιο συγκεκριμένα, ο συνήγορος του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Γεωργόπουλος, μιλώντας στα Μέσα για το θέμα και ανέφερε τα εξής: «Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Σκεφτείτε όταν αποχωρήσουμε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μετανιωμένος που εκτέθηκα, να σας καταγγείλω ότι πήρατε τη δήλωση μου με βία. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία».

Ο συνήγορος του Σεμέδο επισήμανε ότι η κοπέλα είχε υποστηρίξει στον ποδοσφαιριστή ότι ήταν 19 ετών.

«Αν τη δείτε και εσείς θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version