Αναλγησία: Το Δημόσιο κατά της οικογένειας του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε από σφαίρα στο Μενίδι
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλγησία: Το Δημόσιο κατά της οικογένειας του μικρού Μάριου που σκοτώθηκε από σφαίρα στο Μενίδι

SHARE THIS

Ωστόσο, σήμερα αναμένεται να βρεθεί στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας η οικογένεια, καθώς η υπόθεση του 11χρονου μαθητή πρόκειται να συζητηθεί σε δεύτερο βαθμό

Ο μικρός Μάριος πριν από τέσσερα χρόνια δέχθηκε σφαίρα που του στέρησε τη ζωή στο προαύλιο χώρο του σχολείου του. Κατά τη πρωτόδικη απόφαση, το δημόσιο κλήθηκε να αποζημιώσει με το συνολικό ποσό των 490.000 ευρώ την οικογένεια του Μάριου.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο όρισε αποζημίωση 130.000 ευρώ σε κάθε ένα από τους γονείς, 80.000,00 στην αδερφή, 50.000 σε κάθε ένα από δύο γιαγιάδες και ένα παππού. Μάλιστα, λόγω της απόφασης και της φύσης της υπόθεση κανείς δεν περίμενε ότι το δημόσιο θα επιχειρούσε έφεση.

Ωστόσο, σήμερα αναμένεται να βρεθεί στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας η οικογένεια, καθώς η υπόθεση του 11χρονου μαθητή πρόκειται να συζητηθεί σε δεύτερο βαθμό, έπειτα από έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Σαν να μην έφτανε δηλαδή ο πόνος της απώλειας το δημόσιο δεν δέχεται την πρωτόδικη απόφαση, συνεχίζοντας να πληγώνει τους άτυχους γονείς.

Exit mobile version