Ανδραβίδα: Ανατροπή στην υπόθεση της τετραπλής δολοφονίας – Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδραβίδα: Ανατροπή στην υπόθεση της τετραπλής δολοφονίας – Αναζητείται ο πρώην σύζυγος της γυναίκας

SHARE THIS

Φαίνεται να εγκαταλείπεται η πρώτη υπόθεση για το τετραπλό έγκλημα, ότι ο πατέρας δολοφόνησε την οικογένειά του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται για το φρικτό έγκλημα στην Ανδραβίδα όπου δύο παιδιά και οι γονείς τους βρέθηκαν νεκροί από το μεγαλύτερο παιδί της γυναίκας: Αυτό της τετραπλής ανθρωποκτονίας με άγνωστο δράστη και εκείνο της τριπλής ανθρωποκτονίας με δράστη τον άνδρα της οικογένειας που στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η ιατροδικαστική εξέταση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, καθώς το βράδυ δεν υπήρχε ηλεκτροδότηση στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν δολοφονημένοι το βράδυ της Τετάρτης ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και τα δύο παιδιά τους. Οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας δύο ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο πάτωμα της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ.

Τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Το χρονικό της τετραπλής δολοφονίας

Η άγρια δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, που η μητέρα είχε αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, επέστρεψε στο σπίτι. Το παιδί απουσίαζε από το σπίτι από τις 2 μέχρι τις 7 και έπαιζε με τους φίλους τους στην πλατεία της γειτονιάς.

Στις 7 περίπου το απόγευμα το μεγαλύτερο παιδί επέστρεψε στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού αντίκρυσε νεκρούς τους γονείς του. Έτρομο έτρεξε από το σπίτι καλώντας σε βοήθεια…

Αρχικά οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πατέρας δολοφόνησε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε, όμως το σενάριο αυτό φαίνεται να εγκαταλείφθηκε και πλέον οι αρχές στρέφουν τις έρευνες στον πρώην σύζυγο της οικογένειας.

Exit mobile version