Ανδραβίδα: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και δυο από τα τρία παιδιά τους και αυτοκτόνησε
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανδραβίδα: Άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και δυο από τα τρία παιδιά τους και αυτοκτόνησε

SHARE THIS

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά. Ο πατέρας φέρεται να σκότωσε την μητέρα και τα δύο παιδάκια τους, το ένα εκ των οποίων ήταν μωρό.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Ανδραβίδα από την είδηση πως ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και δύο από τα τρία παιδιά τους. Έπειτα, σύμφωνα με το τοπικό patrisnews ο ίδιο αυτοκτόνησε.

Η τοπική ιστοσελίδα, που δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, αναφέρει ότι το στυγερό έγκλημα συνέβη στο σπίτι της πενταμελούς οικογένειας, που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι συγκεχυμένες.

Προσοχή, οι παρακάτω περιγραφές ενδέχεται να ενοχλήσουν ορισμένους αναγνώστες!

Μάρτυρες του περιστατικού υποστηρίζουν πως το παιδάκι έσερνε το ένα αδερφάκι του στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά. Ο πατέρας φέρεται να έσφαξε την μητέρα και τα δύο παιδάκια τους, το ένα εκ των οποίων ήταν μωρό.

Το τρίτο παιδί της οικογένειας γλίτωσε από τη μανία του δράστη. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το 12χρονο παιδί, που πηγαίνει στην 6η δημοτικού, δεν βρισκόταν στο σπίτι, όταν έγινε η φρικτή δολοφονία. Το παιδί αυτό το είχε αποκτήσει η μητέρα με τον πρώην σύζυγό της.

Το συγκεκριμένο στυγερό έγκλημα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των τελευταίων μηνών.

Exit mobile version