Αντίνοος Αλμπάνης: «Εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ασθενής»
INSTAGRAM / ANTINOOSALMPANIS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίνοος Αλμπάνης: «Εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ασθενής»

SHARE THIS

«Υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική που η εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ένας ασθενής»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για ακόμη μια φορά ανοιχτά για τη ζωή του, για το πρόβλημα υγείας του, αλλά και για αδιανόητες συμπεριφορές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος εξαιτίας αυτού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και άνοιξε τα χαρτιά του στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Σύμφωνα με το trailer της εκπομπής, που έχει κυκλοφορήσει, η οποία όμως θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (31/05) στην ΕΡΤ, ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλά ανοιχτά για την κρίση και τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως λόγω αυτής έχει χάσει περίπου στις 40.000 ευρώ.

Ο ίδιος μιλά και πάλι ανοιχτά για τον καρκίνο και τον λόγο που αποφάσισε να αγνοήσει τον εσωστρεφή εαυτό του και να μιλήσει χωρίς τα ταμπού της κοινωνίας για το πρόβλημα της υγείας του, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει το αδιανόητο πως «υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική που η εταιρεία και μάλιστα πολυεθνική δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ένας ασθενής».

 

Exit mobile version