Απαράδεκτες δηλώσεις Μητσιά: “Δεν με πειράζει αν είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί”
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαράδεκτες δηλώσεις Μητσιά: “Δεν με πειράζει αν είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί”

SHARE THIS

Σε δηλώσεις, που όπως είναι λογικό έχουν προκαλέσει την αντίδραση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της χώρας -και όχι μόνο-, προχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Μητσιάς, λέγοντας πως “δεν τον πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί”.

Ο Μανώλης Μητσιάς σχολιάζοντας την ομοφυλοφιλία στη νέα γενιά καλλιτεχνών, δήλωσε πως “ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, αρκεί να μην προκαλεί”.

O Μανώλης Μητσιάς παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε αρχικά για την οικογένειά του, ενώ δήλωσε πως η συμβουλή του προς τα εγγόνια του είναι το “να κάνουν ό,τι τους αρέσει”.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:”Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς”.

Αν λοιπόν, σήμερα κάποιοι αμφισβητούν την ανάγκη του ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβισμού στην Ελλάδα, δεν έχουν παρά να ανοίξουν την ελληνική τηλεόραση, για να διαπιστώσουν τι βλέπουν και ακούν εκατομμύρια πολίτες.

Αντιδράσεις πολιτών στα social media:

Exit mobile version