Aπειλές Λιγνάδη σε μάρτυρα : «Αν μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aπειλές Λιγνάδη σε μάρτυρα : «Αν μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

SHARE THIS

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, φέρεται να απειλούσε την μάρτυρα – «κλειδί», η οποία επιβεβαίωσε τις ήδη υπάρχουσες μηνύσεις και άνοιξε τον δρόμο στη δικαστική οδό.

Η μάρτυρας – «κλειδί», η οποία επιβεβαίωσε τις ήδη υπάρχουσες μηνύσεις και άνοιξε τον δρόμο στη δικαστική οδό και τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, φέρεται να δεχόταν απειλές από τον γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να της είχε πει πως «αν μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της, η εν λόγω γυναίκα δήλωσε πως «το 2016 ου είπα ‘θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω’. Μου απάντησε ‘αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα’».

Η γυναίκα κατέθεσε ότι τρομοκρατήθηκε για τη ζωή της και γι’ αυτό και κράτησε το στόμα της κλειστό από τότε, ενώ ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντά τον σκηνοθέτη.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 1999, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και φοιτούσε σε πανεπιστήμιο επαρχιακής πόλης, τον ερωτεύτηκε και ήρθαν πολύ κοντά. Για 19 χρόνια είχαν στενές σχέσεις, ωστόσο όταν κατάλαβε τι γινόταν αντέδρασε.

Exit mobile version