Από τα πογκρόμ σε μετανάστες μέχρι την κρυψώνα στο σπίτι Ουκρανής, ένας φ*σίστας δρόμος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα πογκρόμ σε μετανάστες μέχρι την κρυψώνα στο σπίτι Ουκρανής, ένας φ*σίστας δρόμος

SHARE THIS

Σύμφωνα με πληροφορίες μια 50χρονη γυναίκα από την Ουκρανία υπέθαλπε τον καταδικασμένο Χρήστο Παππά από την 1η Οκτωβρίου, όποτε και καταζητείται

Η σύλληψη του Χρήστου Παππά, πέρα από την ανικανότητα της ΕΛ.ΑΣ., που τον έχασε απ’ τα χέρια της πριν οκτώ μήνες και τον έψαχνε στην Βοσνία, απέδειξε για ακόμα μια φορά αυτό που όλοι ξέρουμε. Πόσο εύκολα ένας φασίστας ξεχνάει τα ρατσιστικά του παραληρήματα και τον εθνολαϊκισμό, όταν πρόκειται να σώσει το τομάρι του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μια 50χρονη γυναίκα από την Ουκρανία υπέθαλπε τον καταδικασμένο Χρήστο Παππά από την 1η Οκτωβρίου, όποτε και καταζητείται. Η γυναίκα ήταν ήταν υποψήφια με το κόμμα της Χρυσής Αυγής στις δημοτικές εκλογές της Αθήνας, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη.

Το σπίτι στο οποίο τον φιλοξενούσε, τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως ήταν στην οδό 28ης Οκτωβρίου 24, στου Ζωγράφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 59χρονος υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

 

Exit mobile version