Αποστολόπουλος σε Πύρρο Δήμα για τον φράκτη στον Έβρο: «Τι σημαίνει ξεφτίλα μαμά;»
FACEBOOK ΙΑΣΟΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποστολόπουλος σε Πύρρο Δήμα για τον φράκτη στον Έβρο: «Τι σημαίνει ξεφτίλα μαμά;»

SHARE THIS

Επίθεση στον Πύρρο Δήμα έκανε ο Ιάσονας Αποστολόπουλος σχετικά με τα σχόλια του πρώην αρσιβαρίστα για τον φράκτη στον Έβρο.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου και πολλών χρηστών του Twitter κατά του Πύρρου Δήμα, σχετικά με τα όσα έγραψε ο πρώην αρσιβαρίστας για τον φράκτη στον Έβρο.

Ένα απ’ τα άτομα που πήραν θέση κατά του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία είναι ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, ο οποίος με μια του ανάρτηση έδωσε μια αρκετά σκληρή απάντηση στον Πύρρο Δήμα θυμίζοντας σε όλους αυτά που πέρασε ο ολυμπιονίκης στο παρελθόν, τα οποία όμως φαίνεται πως έχει ξεχάσει ο ίδιος.

Πιο αναλυτικά έγραψε: «-Τι σημαίνει ξεφτίλα μαμά; -Ξεφτίλα παιδί μου είναι να ήρθες με τα πόδια στην Ελλάδα παράνομα, χωρίς χαρτιά, να βίωσες κτηνώδη ρατσισμό από τους ντόπιους και σήμερα να διαφημίζεις τον φράκτη του Έβρου για ψηφαλάκια και μια πολιτική θέση.

Σύμφωνα με όλους τους διεθνείς οργανισμούς που ασχολούνται με την μετανάστευση, οι φράχτες στα χερσαία σύνορα ωθούν τους αιτούντες άσυλο σε θαλάσσιες διελεύσεις, άρα οι 28.000 νεκροί #πρόσφυγες στην Μεσόγειο τα τελευταία χρόνια έχουν την υπογραφή του εξαμβλώματος που διαφημίζει ο Δήμας».

Exit mobile version