ΑΠΘ: Στο χειρουργείο ο 19χρονος φοιτητής που έπεσε από τον 3ο όροφο
902.GR
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΘ: Στο χειρουργείο ο 19χρονος φοιτητής που έπεσε από τον 3ο όροφο

SHARE THIS

Σήμερα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 19χρονος φοιτητής, ο οποίος έπεσε από παράθυρο του τρίτου ορόφου, σε αμφιθέατρο της Σχολής Νομικής του ΑΠΘ.

Παρότι ορισμένοι επιμένουν να καλλιεργούν σκόπιμα εφησυχασμό για την κατάσταση της υγείας του 19χρονου φοιτητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ που έπεσε από τον 3ο όροφο της σχολή τους προηγούμενη εβδομάδα καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμες θέσεις και αναγκάστηκε να καθίσει σε πεζούλι για να παρακολουθήσει το μάθημά του, ο φοιτητής ανεβαίνει έναν μικρό Γολγοθά.

Σήμερα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 19χρονος φοιτητής, ο οποίος έπεσε από παράθυρο του τρίτου ορόφου, σε αμφιθέατρο της Σχολής Νομικής του ΑΠΘ, την προηγούμενη εβδομάδα εξαιτίας έλλειψης θέσεων, ως απόρροια της έλλειψης ακαδημαϊκού προσωπικού.

Σύμφωνα με τις το ρεπορτάζ του Αντώνη Τσολναρα στο ThessToday.gr θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι, στη Δ’ χειρουργική κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, οι γιατροί του θα προχωρήσουν σε επανάληψη των απεικονιστικών εξετάσεων για να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται και οι εσωτερικές θλάσεις, καθώς ούτε εκείνες παρουσιάζουν βελτίωση.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr οι συμφοιτητές του 19χρονου ετοιμάζουν μια σειρά από δράσεις με αφορμή την πτώση του, μεταξύ αυτών και επίσκεψη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Σημείωση: Ενώ τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για πτώση του 19χρονου φοιτητή από τον τρίτο όροφο, η ανακοίνωση του ΑΠΘ αναφέρει για πτώση από τον 2ο όροφο.

Exit mobile version