ΑΠΘ: Προκλητική η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον σοβαρό τραυματισμό του φοιτητή
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΘ: Προκλητική η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον σοβαρό τραυματισμό του φοιτητή

SHARE THIS

Το άσπρο μαύρο επιχειρεί να κάνει με την ανακοίνωσή της για τον τραυματισμό φοιτητή στο ΑΠΘ, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Εξοργιστική είναι η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμό φοιτητή στο ΑΠΘ έπειτα από ρίψη βομβίδας κρότου λάμψης από τα ΜΑΤ.

Επιχειρώντας να κάνει το άσπρο μαύρο σχετικά με το νέο όργιο καταστολής που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό φοιτητή, η ΓΑΔΘ κάνει λόγο για τραυματισμό «ιδιώτη» μετά από επίθεση 120 ατόμων!

Η αστυνομία για ακόμη μία φορά ρίχνει την ευθύνη στους φοιτητές για τον τραυματισμό του φοιτητή, δηλώνοντας τα εξής:

«Μεσημβρινές ώρες κατά τη διάρκεια αστυνομικών μέτρων για την περιφρούρηση οικοδομικών εργασιών σε ισόγειο χώρο της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ, ομάδα 120 περίπου ατόμων επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού και ιδιώτη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Με προσωρινή απώλεια ακοής ο φοιτητής

Σύμφωνα με δήλωση του Δημήτρη Πλακογιάννη, δικηγόρου του ΔΣΘ και μέλους της Εναλλακτικής Πρωτοβουλίας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης στο Κόκκινο, ο φοιτητής έχει υποστεί κάκωση στο πρόσωπο από κλωτσιά και έχασε προσωρινά την ακοή του λόγω κρότου λάμψης που έπεσε κοντά στο δεξί του αυτί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μερική απώλεια ακοής που είναι παροδική ωστόσο, όπως ανέφερε, ήταν ένα σημαντικό πρόβλημα για όση ώρα συνέβαινε. Επιπλέον ο φοιτητής αντιμετωπίζει προβλήματα στη γνάθο του λόγω του χτυπήματος.

Exit mobile version