Αράχωβα: Σοκάρει η μαρτυρία της κτηνιάτρου για τον βασανισμό του Όλιβερ
ΑΝΤ1 / SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αράχωβα: Σοκάρει η μαρτυρία της κτηνιάτρου για τον βασανισμό του Όλιβερ

SHARE THIS

Ο Όλιβερ «κατέληξε σε 11-12 ώρες από τη στιγμή που μου το έφεραν, δεν άντεξε η καρδιά του» εκτίμησε η κτηνίατρος

Συγκλονίζει η μαρτυρία της κτηνιάτρου που εξέτασε τον σκύλο που κακοποίησαν στην Αράχωβα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του λίγες ώρες μετά.

Ειδικότερα, μιλώντας στον Ant1, η κτηνίατρος που κλήθηκε επειγόντως από τους κηδεμόνες του χάσκι να του προσφέρει ιατρική βοήθεια, δήλωσε πως ο Όλιβερ «ήρθε ζωντανός αλλά σε πολύ κακή κατάσταση, με αφόρητους πόνους και αιμορραγία».

«Συνειδητοποίησα τι έγινε και αμέσως έβγαλα φωτογραφίες, πήρα γενετικό υλικό και κάλεσα την αστυνομία», πρόσθεσε.

«Έχω κάνει λεπτομερή κατάθεση, δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες στην τηλεόραση» είπε φανερώνοντας τα πόσα σοκαριστικά αντίκρυσε.

«Έχω δει πολυτραυματίες σκύλους από δαγκώματα, από τροχαία, από δηλητηρίαση. Αυτό ήταν κάτι που ξέφευγε από αυτό που περίμενα να αντικρίσω» είπε περιγράφοντας την κακοποίηση που υπέστη ο σκύλος.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο τον κακοποιούσαν, «μπορεί και να μην ήταν μεγάλο αλλά βασανίστηκε» με την ίδια να προσθέτει «πιστεύω ότι το ξυλοκόπησαν με αντικείμενα».

Η κτηνίατρος ανέφερε ότι έλειπε το περιλαίμιο του σκύλου που δεν βγαίνει με τίποτα «προφανώς για να μην υπάρχουν αποτυπώματα».

Ο Όλιβερ «κατέληξε σε 11-12 ώρες από τη στιγμή που μου το έφεραν, δεν άντεξε η καρδιά του» εκτίμησε η κτηνίατρος.

 

Exit mobile version