Αργυρούπολη: H οικογένεια της Όλγας καταθέτει μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία
ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ / FACEBOOK
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργυρούπολη: H οικογένεια της Όλγας καταθέτει μηνυτήρια αναφορά για τετελεσμένη ανθρωποκτονία

SHARE THIS

"Πλέον μιλάμε για τετελεσμένη ανθρωποκτονία, που συνδέεται αιτιωδώς με τις πράξεις του δράστη"

Για το μαρτύριο που έζησε η 41χρονη Όλγα, θύμα βάρβαρης κακοποίησης από τον σύντροφο της το 2022 στην Αργυρούπολη, που τελικά άφησε την τελευταία της πνοή, μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειάς της.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο MEGA, ο Λουκάς Πουρσανίδης, ανέφερε τις τραγικές στιγμές που έζησε η γυναίκα τον τελευταίο χρόνο, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο ο δράστης να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Σημειώνεται ότι ο προπονητής τζούντο έχει ήδη καταδικαστεί ομόφωνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

“Πλέον μιλάμε για τετελεσμένη ανθρωποκτονία, που συνδέεται αιτιωδώς με τις πράξεις του δράστη. Πλην όμως, υπάρχει αυτό που αποκαλούμε στα νομικά ‘δεδικασμένο’. Όταν έχει καταδικαστεί κάποιος, δεν μπορεί να καταδικαστεί εκ νέου για πανομοιότυπη πράξη. Εμείς θα ασκήσουμε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία για τετελεσμένη ανθρωποκτονία, αλλά ο εισαγγελέας θα κρίνει εάν θα ασκήσει νέα ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η 41χρονη, έδινε αγώνα ζωής από τις 14 Ιανουαρίου 2022 όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύντροφό της μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή της Αργυρούπολης, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και η Όλγα διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στις 12 Αυγούστου από το κέντρο αποκατάστασης στο Λαϊκό Νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Δυστυχώς όμως, κατέληξε.

Τα χτυπήματα που είχε δεχθεί η 41χρονη είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ παρέμεινε σε κώμα για περίπου επτά μήνες.

 

 

Exit mobile version