Αστυνομικός-Διαρρήκτης συνελήφθη στο Χαϊδάρι με το συνεργό του
EUROKINISSI/ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικός-Διαρρήκτης συνελήφθη στο Χαϊδάρι με το συνεργό του

SHARE THIS

Στους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ, ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε "διατεταγμένη υπηρεσία". Λίγο αργότερα απείλησε γυναίκα με όπλο για να μπουκάρει σε σπίτι.

Με μία δυσάρεστη “έκπληξη” ήρθαν αντιμέτωποι άντρες της ΔΙ.ΑΣ, όταν ο επίδοξος διαρρήκτης που συνέλαβαν ήταν αστυνομικός.

Το περιστατικό συνέβη στο Χαϊδάρι με τον φερόμενο ως κλέφτη-αστυνομικό να λέει στους συναδέλφους του ότι βρίσκεται σε “διατεταγμένη υπηρεσία”.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ τελικά τον άφησαν, αφού κατέγραψαν τα στοιχεία του και σχεδόν μία ώρα μετά, έλαβαν κλήση για απόπειρα διάρρηξης μονοκατοικίας. Εκεί ακριβώς όπου είχαν ελέγξει τον συνάδελφό τους. Οι δράστες μάλιστα της διάρρηξης έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός.

Λίγο αργότερα, ο 32χρονος αστυνομικός συνελήφθη μαζί με τον 20χρονο συνεργό του, καθώς είχαν επιχειρήσει να εισβάλουν σε σπίτι. Μάλιστα, ακινητοποίησαν την ένοικο με πιστόλι και προσπάθησαν να περάσουν στο εσωτερικό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δυο συλληφθέντες αρχικά εντοπίστηκαν στις 11:25 το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην οδό Αγησιλάου από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και αφού είχε προηγηθεί τηλεφώνημα στην “Άμεση Δράση”.

Ο αστυνομικός κατηγορείται για παράβαση καθήκοντος, ψευδή κατάθεση και παράβασης περί όπλων.

Exit mobile version