Βάρη: Δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ. μετά την επίθεση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάρη: Δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ. μετά την επίθεση

SHARE THIS

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ φρουρούσε τα γραφεία εταιρείας πετρελαιοειδών εκτός του ωραρίου του στην υπηρεσία όπου βρίσκεται κάτι το οποίο απαγορεύεται για τους αστυνομικούς.

Mόνο τυχαία όπως τελικά αποδείχτηκε τελικά δεν ήταν η παρουσία του αστυνομικού που τραυματίστηκε από την έκρηξη στην εταιρεία πετρελαιοειδών στη Βάρη καθώς σύμφωνα με το CNN Greece, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία γιατί εργαζόταν ως φύλακας στα συγκεκριμένα γραφεία και είχε βάρδια το βράδυ της επίθεσης.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ φρουρούσε τα γραφεία εκτός του ωραρίου του στην υπηρεσία όπου βρίσκεται κάτι το οποίο απαγορεύεται για τους αστυνομικούς.

 

Η εισαγγελέας που ενημερώθηκε για τα δεδομένα ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του και ο αστυνομικός θα δώσει τις εξηγήσεις του στη δικαστική λειτουργό όταν θα βγει από το νοσοκομείο καθώς είχε τραυματιστεί ελαφρά, στο μάτι από θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού.

Οι αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών θα ξεκινήσουν να πάρουν νέες καταθέσεις από υπαλλήλους και διευθυντικά στελέχη ψάχνοντας να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό πίσω από την εντολή για την τοποθέτηση του μηχανισμού.

Exit mobile version