Αχ. Μπέος: Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική από την Εισαγγελία για τις χυδαιότητες
VOLOSLIVE LIVE EVENTS / FACEBOOK SCREENSHOT
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αχ. Μπέος: Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική από την Εισαγγελία για τις χυδαιότητες

SHARE THIS

Οι χυδαιολογίες του Αχιλλέα Μπέου προκάλεσαν την αντίδραση των ενώσεων συντακτών όλης της χώρας.

Οι υβριστικές επιθέσεις και η παρακίνηση βίας κατά δημοσιογράφων που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέκος, προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελίας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το gegonota.news, η Εισαγγελία διέταξε αυτεπάγγελτα προκαταρκτική έρευνα για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξης εγκλημάτων.

Υπενθυμίζεται πως ο επανεκλεγείς δήμαρχος Βόλου, όχι μόνο εκτόξευσε χυδαία σχόλια σε βάρος δημοσιογράφων που ενημέρωναν για τις ανυπολόγιστες ζημιές που άφησαν στο πέρασμά τους οι κακοκαιρίες, αλλά έφτασε στο σημείο να καλέσει σε πράξεις βίας εναντίον τους.

Σημειώνεται πως οι χυδαιολογίες του Αχιλλέα Μπέου προκάλεσαν την αντίδραση των ενώσεων συντακτών όλης της χώρας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών, εκφράζοντας την συμπαράσταση της στους δημοσιογράφους είχε δηλώσει σε ανακοίνωσή της πως «το επόμενο χρονικό διάστημα θα ενημερώσουμε σχετικά την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όλα τα αρμόδια όργανα και τις Αρχές, αλλά και τις Διεθνείς Δημοσιογραφικές Οργανώσεις, ζητώντας την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ακραίας αυτής συμπεριφοράς, η οποία δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να γίνει ανεκτή από οποιονδήποτε και εάν προέρχεται».

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ ήρθε μετά την πύρινη ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας σχετικά με το υβριστικό παραλήρημα του δημάρχου Βόλου.

Η Ένωση στην ανακοίνωση σημειώνει ότι ο Α. Μπέος «ξεπέρασε και τον χειρότερο εαυτό του, εξαπολύοντας για μια ακόμη φορά απαράδεκτη επίθεση κατά των δημοσιογράφων, που απλά κάνουν την δουλειά τους καταγράφοντας τα προβλήματα της πόλης με την έλλειψη νερού το βράδυ, τη λάσπη και την σκόνη που δυσκολεύουν τη ζωή των πολιτών».

Exit mobile version