Μπέος: Ανοιχτά τα σχολεία στον Βόλο τη Δευτέρα «με δική μου ευθύνη»
EUROKINISSI ΦΩΤΟ ΑΡ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπέος: Ανοιχτά τα σχολεία στον Βόλο τη Δευτέρα «με δική μου ευθύνη»

SHARE THIS

Σήμερα η κατάσταση στον Βόλο είναι ιδιαίτερα δύσκολη και συνεχίζονται τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση.

«Τη Δευτέρα, με δική μου ευθύνη, θα ανοίξουν τα σχολεία. Θα βγει σχετική ανακοίνωση, και ας βγουν να την ανακαλέσουν. Τα παιδιά πρέπει να πάνε στο σχολείο» σημείωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο δήμαρχος Βόλου συμπλήρωσε ότι σε περίπτωση που υπάρξουν «μικροπροβλήματα» σε «2-3 σχολεία» το ζήτημα θα αντιμετωπιστεί εκείνη τη στιγμή. «Περιμένω τώρα την έκθεση της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και βασική προϋπόθεση είναι όλα τα σχολεία να έχουν νερό» επεσήμανε.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως σήμερα στις 21:30 θα κλείσουν τρεις βασικοί οδικοί άξονες στο κέντρο του Βόλου ώστε να καταστεί εφικτός ο πλήρης καθαρισμός τους και θα δοθούν και πάλι για την κυκλοφορία τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ειδικότερα, η απαγόρευση ισχύει για τις λεωφόρους Δημητριάδος και Λαμπράκη και για την οδό Ιάσονος που αποτελούν και τις σημαντικότερες οδικές αρτηρίες με τον υψηλότερο κυκλοφοριακό φόρτο σε όλη την πόλη.

Σήμερα επίσης η κατάσταση στον Βόλο είναι ιδιαίτερα δύσκολη και συνεχίζονται τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση. Κατά τη διάρκεια της νύχτας μικρές ποσότητες νερού έγινε εφικτό να φτάσουν σε κάποιες περιοχές, αλλά χωρίς πίεση, ωστόσο με το πρώτο φως της ημέρας έγινε και πάλι διακοπή στην παροχή νερού.

Ο Αχιλλέας Μπέος εκτίμησε πως θα χρειαστούν 10 ημέρες για να επανέλθει πλήρως η παροχή νερού. «Δυστυχώς ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μετά τον Daniel το κατέστρεψε η κακοκαιρία Elias και ξεκινάμε πάλι από την αρχή».

Exit mobile version