Δ. Χρυσικού για υστερεκτομή: Οι γυναίκες είμαστε πολλά παραπάνω από πέντε όργανα
FACEBOOK DORA CHRYSIKOU
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Χρυσικού για υστερεκτομή: Οι γυναίκες είμαστε πολλά παραπάνω από πέντε όργανα

SHARE THIS

«Το γεγονός ότι έχεις αφαιρέσει αυτά τα όργανα, δεν πρέπει να σου στερεί τίποτα από αυτό που αισθάνεσαι από τη γυναικεία σου υπόσταση».

Για την επέμβαση της υστερεκτομής στην οποία υποβλήθηκε, μίλησε ανοιχτά στέλνοντας το δικό της ηχηρό μήνυμα, η αγαπημένη ηθοποιός, Δώρα Χρυσικού.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο Mega, η ίδια χρειάστηκε να υποβληθεί σε ολική υστερεκτομή, κατά την οποία αφαιρέθηκαν η μήτρα, οι ωοθήκες, οι σάλπιγγες αλλά και κάποια επιπρόσθετα εσωτερικά όργανα που χρειάστηκε για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της δικής της περίπτωσης.

Την περιέγραψε ως μία επώδυνη επέμβαση, καθώς εκτός από την τομή, το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν ότι μπήκε σε μία απότομη και αιφνίδια εμμηνόπαυση. «Τα απόνερα της επέμβασης, το απότοκο είναι πολύ σοβαρό. Συνειδητοποίησα μέσα από αυτή την ιστορία και αυτό είναι το μαγικό, ότι δεν ήθελα παιδί, πάντα λέω ότι ένα αγέννητο παιδί μου έσωσε τη ζωή. Φυσικά αν ήθελα παιδί, θα το έκανα με άλλους τρόπους, είτε με το να υιοθετήσω ή μέσω παρένθετης», είπε.

Παράλληλα, η ίδια, θέλησε να επισημάνει ότι η θηλυκότητα δεν πρέπει ούτε να ορίζεται ούτε να πλήττεται από την υστερεκτομή:

«Το γεγονός ότι έχεις αφαιρέσει αυτά τα όργανα, δεν πρέπει να σου στερεί τίποτα από αυτό που αισθάνεσαι από τη γυναικεία σου υπόσταση και φύση. Γιατί είμαστε πολλά παραπάνω από πέντε όργανα» τόνισε.

Exit mobile version