Δ. Χρυσικού: «Σήμερα είναι μια μέρα μικρής νίκης σε σχέση με τον καρκίνο»
DORACHRYSIKOU / INSTAGRAM
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δ. Χρυσικού: «Σήμερα είναι μια μέρα μικρής νίκης σε σχέση με τον καρκίνο»

SHARE THIS

«Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ και αισιόδοξη για την συνέχεια»

Σε μια προσωπική και ελπιδοφόρα ανάρτηση προχώρησε η Δώρα Χρυσικού σχετικά με την μάχη που δίνει με τον καρκίνο, καθώς όπως ενημέρωσε σήμερα θα πάρει τη τελευταία δόση φαρμάκων της.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός, μοιράζεται πως σήμερα «είναι μια μέρα μικρής νίκης» καθώς μετά από δυο χρόνια ανοσοθεραπείας με φάρμακα σήμερα το βράδυ θα πάρει την τελευταία δόση.

«Σχεδόν δεν το πιστευω πως αύριο στις 10 το πρωί δεν θα χρειαστεί να πάρω το φάρμακο μου. Πως πλέον θα ζω χωρίς αυτή την αγωνία του 10 -10, ή πως θα ξεμείνω, πως θα μπορώ να πιω ενα ποτό αν το θελήσω. Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ και αισιόδοξη για την συνέχεια», σημειώνει η Δ. Χρυσικού.

Η ανάρτηση 

Σήμερα είναι μια ακόμα μια μέρα μικρής νίκης σε σχέση με τον καρκίνο. Ενα μικρό βηματάκι προς την ίαση. Έρχεσαι λίγο πιο κοντά σ αυτό που λέμε «τα κατάφερα». Μετά απο δυο χρόνια λοιπόν ανοσοθεραπείας με φάρμακα σήμερα το βράδυ στις 10 θα πάρω την τελευταία δόση.

Και κάπως χαμογελώ. Σχεδόν δεν το πιστευω πως αύριο στις 10 το πρωί δεν θα χρειαστεί να πάρω το φάρμακο μου. Πως πλέον θα ζω χωρίς αυτή την αγωνία του 10 -10, ή πως θα ξεμείνω, πως θα μπορώ να πιω ενα ποτό αν το θελήσω. Είμαι ευγνώμων που έφτασα μέχρι εδώ και αισιόδοξη για την συνέχεια.

Exit mobile version