Δάσκαλος δημοτικού κατηγορείται ότι έδειξε γυμνή φωτογραφία του σε μαθητές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δάσκαλος δημοτικού κατηγορείται ότι έδειξε γυμνή φωτογραφία του σε μαθητές

SHARE THIS

Ο 63χρονος εκπαιδευτικός συζητούσε με τα παιδιά του σχολείου κατά την διάρκεια του διαλείμματος και προθυμοποιήθηκε να τους δείξει διάφορες φωτογραφίες από το κινητό του.

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας μία καταγγελία γονέων ότι δάσκαλος έδειξε άσεμνες φωτογραφίες σε μαθητές της Δ’ δημοτικού.

Ο εκπαιδευτικός ηλικίας 63 ετών, όπως αναφέρει το Star, συνελήφθη όταν οι γονείς κατήγγειλαν ότι κατά την διάρκεια του διαλείμματος έδειξε σε μαθητές του φωτογραφίες από το κινητό του.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες όμως, υπήρχε και μια δική του στην οποία φέρεται να εμφανίζεται γυμνός. Μαθήτρια όταν επέστρεψε στο σπίτι της το ανέφερε στους γονείς της, οι οποίοι στην συνέχεια κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά.

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου είχαν συγκεντρωθεί συνάδελφοί του, αποδίδοντας την υπόθεση σε σκευωρία. Κατά την έξοδό του, ο δάσκαλος φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς.

Σε βάρος του εκπαιδευτικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, το οποίο διεκόπη και θα συνεχιστεί την Παρασκευή (19/11).

Exit mobile version