«Δεν χαϊδεύουμε για ψηφαλάκια» λέει βουλευτής ΝΔ, που αφήνει στο απυρόβλητο τις Εκκλησίες (Video)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν χαϊδεύουμε για ψηφαλάκια» λέει βουλευτής ΝΔ, που αφήνει στο απυρόβλητο τις Εκκλησίες (Video)

SHARE THIS

«Ο κόσμος έχει πλέον και μία ανάγκη στήριξης ψυχολογικής και ο η Εκκλησία την παρέχει» ισχυρίστηκε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος προκειμένου να σιγάσουν οι αντιδράσεις..

Η κυβέρνηση πασχίζει να αποδείξει πάση θυσία ότι αφήνει ανοιχτές και χωρίς μέτρα τις εκκλησίες γιατί το… «θρησκευτικό συναίσθημα σε περίοδο πανδημίας είναι σημαντικό» και όχι για τα «ψηφαλάκια»!

Να αντικρούσει την κριτική που δέχεται για το γεγονός ότι επιτρέπει την είσοδο πολιτών σε ναούς χωρίς αρνητικό τεστ ενώ το μάρμαρο το πληρώνουν το λιανεμπόριο και η εστίαση, καλείται για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση, η οποία φοβούμενη το πολιτικό κόστος αφήνει στο απυρόβλητο την εκκλησία.

«Εμείς ξέρετε δεν χαϊδεύουμε για ψηφαλάκια την κάθε κοινωνική ομάδα εμείς εδώ δίνουμε αγώνα ευθύνης» δήλωσε χθες μιλώντας στο Kontra και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μηλιγγώνη ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος απαντώντας για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της κυβέρνησης στα περιοριστικά μέτρα του κορονοϊού.

Μάλιστα, επιχείρησε να αποδώσει την διακριτική μεταχείριση που απολαμβάνει ο κλήρος και η εκκλησία στη συναισθηματική ευαλωτότητα που προκαλεί στους πολίτες η πανδημία.

«Το θρησκευτικό συναίσθημα σε μια περίοδο πανδημίας, καταλαβαίνουμε ότι είναι κάτι σημαντικό για τον κόσμο… Ο κόσμος έχει πλέον και μία ανάγκη στήριξης ψυχολογικής και ο η Εκκλησία την παρέχει» ισχυρίστηκε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος προκειμένου να σιγάσουν οι αντιδράσεις.

Λίγες ημέρες πριν, οι εικόνες από τον ναό του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη με πιστούς χωρίς μάσκες κι αποστάσεις, να περνούν ανενόχλητοι από τον αστυνομικό έλεγχο, αποδεικνύουν πόσο άτολμη είναι η κυβέρνηση μπροστά στο μικροπολιτικό όφελος.

Exit mobile version