Δήμος Ηλιούπολης: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής
EUROKINISSI ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμος Ηλιούπολης: Συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

SHARE THIS

Η συγκέντρωση αφορά προστατευτικές μάσκες, εμφιαλωμένα νερά, ξηρή τροφή, ισοτονικά, ηλεκτρολύτες και φυσιολογικούς ορούς.

Σε μια πράξη αλληλεγγύης, το μόνο αντίβαρο στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι πολίτες εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών των τελευταίων ημερών, προχωρά ο Δήμος Ηλιούπολης.

Ειδικότερα, ο δήμος διοργανώνει συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής, προκειμένου να συνδράμει στις αυξημένες έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει από την φωτιά που κατακαίει τις περιοχές γύρω από την Πάρνηθα.

Ο δήμος θα παραδίδει καθημερινά τα συγκεντρωμένα είδη με δικά του οχήματα και, όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, η συγκέντρωση της βοήθειας ξεκινά από σήμερα κιόλας και θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως και την Παρασκευή.

Οι δημότες καλούνται να προσφέρουν προστατευτικές μάσκες, εμφιαλωμένα νερά, ξηρή τροφή, ισοτονικά, ηλεκτρολύτες και φυσιολογικούς ορούς.

Η παραλαβή των προσφορών θα γίνεται στο ισόγειο του δημαρχείου (Σοφ. Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαπα), σήμερα (23/8) έως τις 22:00, αύριο Πέμπτη (24/8) και μεθαύριο Παρασκευή (25/8) από τις 9:00 το πρωί, έως τις 22:00 το βράδυ.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Ευχόμαστε να σταματήσουν γρήγορα οι πυρκαγιές, ευχαριστούμε όλους τους πυροσβέστες, εθελοντές, αστυνομικούς, για τον αγώνα που δίνουν και η σκέψη μας είναι δίπλα τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιώργος Χατζηδάκης.

 

Exit mobile version