Δολοφονία Κ. Φραγκούλη: Σήμερα η κηδεία του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Κ. Φραγκούλη: Σήμερα η κηδεία του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη

SHARE THIS

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα στον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη που δολοφονήθηκε από αστυνομικό, η οικογένεια και οι φίλοι του στη Θεσσαλονίκη.

Αυτήν την ώρα τελείται στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του 16χρονου Ρομ Κώστα Φραγκούλη που κατέληξε το πρωί της Τρίτης, μετά τον πυροβολισμό του στο κεφάλι από αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τη σορό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη υποδέχτηκαν χθες με τραγούδια οι γονείς του, συγγενείς και φίλοι στον καταυλισμό.

Ρομά ακολούθησαν το αυτοκίνητο, που μετέφερε τη σορό του 16χρονου στον καταυλισμό όπου μεγάλωσε και διέμενε, είτε πεζοί είτε με τα αυτοκίνητά τους, πενθώντας για τον άδικο θάνατο του νεαρού Ρομ.

Η κηδεία του άτυχου 16χρονου τελείται στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Τι έδειξε η νεκροτομή

Η σορός του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη, που έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό που δέχτηκε από 34χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια καταδίωξης, μεταφέρθηκε την Τρίτη (13/12) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνέπεια του τραύματος που του προκάλεσε η σφαίρα. Παράλληλα, διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου της σφαίρας, για την οποία ο 16χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης, αλλά μετά από οκτώ μέρες νοσηλείας ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Exit mobile version