Η υπόγα ξέρασε πάλι τον οχετό της πάνω στο δολοφονημένο κορμί ενός 16χρονου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η υπόγα ξέρασε πάλι τον οχετό της πάνω στο δολοφονημένο κορμί ενός 16χρονου

SHARE THIS

Με αυτοματοποιημένα bots και τυποποιημένα μηνύματα επιχείρησαν κάποιοι να διαχειριστούν επικοινωνιακά την δολοφονία ενός 16χρονου παιδιού από αστυνομικό.

Με το που ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο 16χρονος Κώστας Φραγκούλης κατέληξε έπειτα από τον πυροβολισμό αστυνομικού που δέχθηκε, η υπόγα -σαν έτοιμη από καιρό-, βγήκε πάλι παγανιά.

Κατέκλυσε τα social media, με τρολάκια και bots να μοιράζουν κατάρες και να ξερνάνε χυδαιολογήματα κάτω από κάθε ανάρτηση που επεσήμανε την αξία της ανθρώπινης ζωής και την ασυδοσία της εξουσίας.

Μηχανές μίσους, ενεργοποιημένες από ανθρώπινο χέρι, επιχείρησαν μαζικά να σιγάσουν και να εξαφανίσουν κάθε φωνή αντίστασης. Να σβήσουν κάθε αράδα που τόνιζε την αστυνομική βαρβαρότητα, την ταξική αδικία και την κρατική βία.

Ακόμη και για την κρατική δολοφονία ενός 16χρονου παιδιού. Με αυτοματοποιημένα bots και τυποποιημένα μηνύματα – σχόλια, φαίνεται πως κάποιοι επιχείρησαν να διαχειριστούν επικοινωνιακά την δολοφονία ενός 16χρονου παιδιού από αστυνομικό.

Μεθοδευμένα, όπως και σε κάθε περίπτωση που πλήττει το δήθεν φιλελεύθερο και κεντρώο προσωπείο της Κυβέρνησης.

Και ξαφνικά οι κυρ-Παντελήδες πολλαπλασιάστηκαν, αναλαμβάνοντας την βρόμικη δουλειά: Να ξεπλύνουν τους δολοφόνους του 16χρονου Κώστα.

Όλοι αυτοί που δεν τους έχει απομείνει καμία ηθική συστολή, ακόμη και μπροστά στην κρατική δολοφονία ενός 16χρονου παιδιού, να ξέρουν ότι όσο κι αν το θέλουν, δεν μπορούν να φιμώσουν κάθε φωνή αντίδρασης ή αποδοκιμασίας για τον αυταρχικό τους κατήφορο.

Οι… λίστες τους δεν πιάνουν σε όλους.

Exit mobile version