Δολοφονία Καραϊβάζ: Σήμερα απολογούνται οι δύο συλληφθένετες
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σήμερα απολογούνται οι δύο συλληφθένετες

SHARE THIS

Τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ οδηγούνται στον ανακριτή, για να απολογηθούν.

Ενώπιον του  30ου Τακτικού ανακριτή θα βρεθούν και πάλι σήμερα το πρωί, Τετάρτη 3 Απριλίου, τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, προκειμένου να απολογηθούν.

Οι φερόμενοι ως δράστες είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα, με όσα υποστήριξε η Αθανασία Σταυρή, συνήγορος του 40χρονου και του 48χρονου αδελφού του, οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τα στοιχεία της δικογραφίας.

Ο 40χρονος -σύμφωνα με όσα μετάδωσε ο ΑΝΤ1- αναμένεται να υποστηρίξει ότι βρισκόταν στον Ασπρόπυργο την ημέρα της δολοφονίας του δημοσιογράφου, ενώ ο 48χρονος αδερφός του θα ισχυριστεί ότι ήταν στον Άλιμο για επαγγελματικούς λόγους.

Συγκεκριμένα η κα. Σταυρή χαρακτήρισε τα στοιχεία “ασύνδετα μεταξύ τους” και πως βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης με “λογικά άλματα“.

Οι εντολείς αρνούνται με κάθε τρόπο την κατηγορία. Να πούμε και να αποσαφηνιστεί σχετικά με το παρελθόν των δύο αδελφών ότι δεν έχουν ποινικό παρελθόν με την έννοια των καταδικών. Έχουν λευκό ποινικό μητρώο” .

Οι δολοφόνοι του Καραϊβάζ είχαν χρησιμοποιήσει λίγες ημέρες πριν την δολοφονία καρτοκινητά τηλέφωνα έχοντας βάλει σε παύση τα δικά τους. Τα εν λόγω, αποκαλούμενα και “πακιστανικά τηλέφωνα” δεν ενεργοποιήθηκαν ποτέ ξανά μετά τη δολοφονία.

Πηγή: ΑΝΤ1

Exit mobile version